Clara Berenguer

Sóc Doctora en Història de l’Art per la Universitat de València amb una tesi doctoral sobre la il·lustració infantil valenciana i, més concretament, sobre les il·lustracions infantils de l’il·lustrador valencià Miguel Calatayud.

Des del 2014 gestione aquest espai, en el qual intente abordar tota aquesta temàtica il·lustrada però des d’un punt de vista molt més personal. També col·labore habitualment en diverses publicacions amb articles de crítica i divulgació sobre àlbums il·lustrats, llibres infantils il·lustrats i tot el que es deriva del món de l’edició en aquest àmbit. De fet, el setembre del 2016 vaig obtindre el XV Premi Aurora Díaz-Plaja de Crítica i Estudi de la Literatura Infantil Catalana pel conjunt de crítiques publicades en la revista Lletres Valencianes durant l’any 2015.

Així mateix, impartisc tallers i formacions a distància i presencials, he treballat també com a editora en Sembra Llibres i col·labore de manera externa amb altres editorials alhora que forme part de la coordinació de Baba Kamo. Festival i Fira del Llibre Il·lustrat de València.

Si vols saber-ne més, escriu-me a clara@llibreriaillustrada.com

13 Responses
 1. Benvolguda Clara,

  T’escric des de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana perquè necesitem contactar amb tu. Ene pots facilitar un correo electrónico i un mòbil. Montes gràcies. Carme Ros. Coordinadora

 2. Maria

  Clara,
  La teva llibreria il.lustrada és d.allò més interessant!
  Moltes gràcies per oferir-nos la possibilitat de conèixer aquests recursos, gràcies per explicar-los d’una manera tan bonica i encisadora.

  Felicitats pel premi, merescut!

 3. Bon dia Clara,
  Felicitats pel teu bloc.
  Vull fer una tesi sobre il·lustració i estic mirant quines tesis s’han fet sobre el tema. M’agradaria poder accedir a la teva sobre Miguel Calatayud.
  Moltes gràcies!

  1. Bon dia Emilio!
   Doncs estic pendent de publicar-la aquest any però encara no tinc data tancada i crec que online no es pot consultar encara…tens molta pressa?
   Oh, i, aleshores, faràs una tesi sobre il·lustració, que bé!

 4. Bon dia, doncs m’agradaria poder consultar-la aviat. Estic documentant-me sobre la il·lustració literària contemporània i segur que llegir la teva tesi m’aporta moltes coses.
  Moltes gràcies

Leave a Reply